We gaan van start!

8 december 2020 staat al een paar maanden met een rode cirkel in onze agenda’s de laatste vrijdag voor de kerstvakantie. We hadden gehoopt met ons hele team dit moment te kunnen vieren in ons kantoor in Eindhoven, maar helaas gooide de lockdown roet in het eten. Gelukkig hebben we moderne middelen waarmee we er samen toch een mooi feestje van kunnen maken.

Het afgelopen jaar hebben we vele uren geïnvesteerd in het maken van online trainingen op het gebied van Asset & Maintenance Management. Het vakgebied waar Jan Teun & Ted al vele jaren werkzaam zijn en waar ze zowel in de theorie als in de praktijk bedrijven helpen beter te worden.

Zonder alle bedrijven waar wij voor werken over een kam te willen scheren zien we herkenbare patronen. De mannen en vrouwen op de werkvloer hebben allemaal een enorme passie voor hun vakgebied en voor de bedrijven waarvoor ze werken. Ze willen allemaal hun werk zo goed mogelijk doen, maar we zien ook ingeslepen patronen. Storingen die voorbij komen zo snel mogelijk willen oplossen, zonder naar het achterliggende probleem te kijken. Een prachtige onderhoudsstrategie op papier zetten maar door de actie van de dag aan het einde van het jaar tot de conclusie te komen dat er op dat gebied weinig verandert is.

Ook wij hebben de afgelopen jaren vele trainingen gegeven, een groepje mensen in een zaaltje op een mooie cursuslocatie, een lekkere lunch tussendoor en een map vol informatie die weer mee naar huis ging. Met een hoofd vol nieuwe kennis gingen onze cursisten de volgende dag weer naar hun werk. Met een grote ambitie om alles gelijk toe te passen. Maar heel vaak worden ze ingehaald door de realiteit, een belangrijk machine die ineens stilvalt, een grote stop die al aandacht opeist de kennis zakt weg en we gaan weer over tot de orde van de dag.

Dat moet anders kunnen dachten we bij Catch22 en dus zijn we begonnen onze kennis en ervaring om te zetten in korte e-learnings. Modules van ongeveer 30 minuten waarin we  theorie en praktijk combineren. Daarna kun je gelijk aan de slag met een van onze templates. We pakken iedere keer een onderwerp aan wat voor jou op dat moment relevant is, snel en efficiënt en als je toch ingehaald wordt door de realiteit van de dag dan kijk je de training op een ander moment gewoon opnieuw, waar en wanneer het jou uitkomt.

Een van onze waarden is Life Long Learning en met onze Academy willen we ons steentje bijdragen aan de Asset & Maintenance Management wereld van morgen! Vanaf midden januari komt er iedere twee weken een nieuwe e-learning beschikbaar. Dus hou onze LinkedIn pagina is de gaten!

Ben je nu al enthousiast en wil je meer weten over de mogelijkheden neem dan contact met ons op.

Deel deze blog

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email